Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KALIAKRA


Descriere

Localizare: Hotelul are o arhitectura originala si este situat pe malul marii.
Facilitati: Hotelul pune la dispozitia oaspetilor: restaurant si terasa (renovate in 2008), lobby bar, snack-bar, lounge-bar pe aleea spre plaja, bar la piscina, doua piscine exterioare pentru copii si adulti, teren de joaca pentru copii, mini club, 5 lifturi interioare si unul panoramic, dispozitive moderne de colectare a energiei solare, sistem central de aer-conditionat (toate camerele, holul, lobby barul, restaurantul, lounge barul au aer conditionat). Complexul Kaliakra mai pune la dispozitia turistilor sala de conferinte/ animatie, amfiteatru, gradinita, magazin, birou de schimb valutar, parcare, masini pentru inchiriat, inchirierea de seifuri si frigidere de la receptie - contra cost.
Servicii masa: Concept AI+:
Program restaurant: Mic Dejun: 07:30-10:00, Pranz: 12:30-14:30, Cina: 18:30-21:30 (Pranz si Cina cu branza fina, salam, bufet fructe de mare, paine proaspata).
Snack bar: 11:00-16:00 - gustari reci si calde, pizza, deserturi, fructe.
Lobby bar: 10:00-23:00.
Pool bar: 10:00-23:00.
Lounge bar: 10:00-23:00.
Baruri: bauturi locale alcolice si non-alcolice: vin, bere la draft, apa minerala, cafea, ceai, cappuccino.
Dine Around: pentru sejur minim 7 nopti si rezervare cu o zi inainte pana in ora 15:00, Pranz si cina a la carte care include: 1 salata, 1 aperitiv, 1 fel principal, 1 desert si un pahar de apa.
Conceptul AI+ include: seri tematice (mediteraneeana, bulgareasca, italieneasca), mini bar gratuit la sosire (2 sticle de apa, 2 cutii de bere, 2 cutii de suc, 2 sticle de apa minerala), facilitati de ceai si cafea in camera, fructe din productia proprie, program de animatie si sport pentru copii si adulti: tenis de masa, mini disco, volei pe plaja, darts, kids club, aerobic, body shape, lectii de dans, muzica live.
Camere: Hotelul Kaliakra Standard are 159 de camere spatioase (27 m2), potrivite pentru acomodarea a maxim 2 adulti si 2 copii, confortabile, cu acces la internet, telefon, radio, TV satelit - LCD, seif, mini-bar (contra cost), baie cu dus/cada si toaleta, uscator de par, telefon, prosoape si papuci. Toate camerele sunt cu vedere la mare si au balcon.
Servicii cu plata: serviciu rent-a-car, fax, masaj, schimb valutar, curatatorie, presa locala si internationala.

Conditii parcare:
GRATUITA: pentru stationare in interiorul resortului maxim 30 de minute; pentru stationare indelungata autoturismele pot fi lasate in parcarea Lazur situata in zona nordica a statiunii (langa intrarea in Albena din drumul principal).
CONTRA COST: 10 BGN/masina/zi (intrari si iesiri nelimitate din statiune)pentru un loc in imediata vecinatate a hotelului unde se realizeaza cazarea (rezervare in avans sau la fata locului); 10 BGN/masina/sejur (se achita in plus 2 BGN pt fiecare intrare/iesire) pentru un loc de parcare in cadrul statiunii (rezervare la fata locului); 5 BGN/masina/zi pentru un loc de parcare in statia de autobuz situata langa intrarea in Albena.
Info: Locurile de parcare se aloca in functie de disponibilitate la fata locului. Taxa pentru parcarea se achita in statiunea Albena.
GRATUIT: 2 sezlonguri si o umbrela / camera pentru oaspetii hotelului la piscina si pe plaja.

-infantul (0-1,9 ani)-100% reducere;
-1 copil (2-11,9 ani) in camera cu 2 adulti-100% reducere (pat suplimentar);
-1 copil (2-11,9 ani) in camera cu 1 adult-se aplica tarif de Single
-2 copii (2-11,9 ani) in camera cu 1 adult-tarif de Single (1+1) iar al 2lea copil plateste 30% din tariful de adult in Single
-2 copii (2-11,9 ani) in camera cu 2 adulti-100% reducere primul copil, 70% reducere al doilea copil;
-al 3-lea adult in camera dubla-20% reducere (pat suplimentar).

Camera standard de hotel in statiunea Albena are 2 paturi normale (twin) sau 1 pat matrimonial si 1 pat suplimentar (fotoliu / canapea extensibila).
In cazul cazarii a 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti si 1 copil intr-o DBL, nu se accepta plangeri ulterioare privind confortul si spatiul.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie