Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bellagio Blue


Descriere

Descriere: Aproape (400 m) de piata principala a satului traditional grecesc Hanioti, departe de zgomotul orasului veti gasi Bellagio Blue. Hotelul este situat langa plaja de nisip cu ape albastre cristaline, care se combina perfect pentru vacantele traditionale si cosmopolite. Camere confortabile si frumos situate, cu o terasa mare si tot confortul care v ofera un sentiment de intimitate si relaxare. Bucurandu-va de sederea la Hotelul Bellagio Blue, veti simti ospitalitatea greceasca, confortul si serviciile de inalta calitate. Bun venit la Bellagio Blue!
Dotari camere: Bellagio Blue dispune de 50 de camere: Standart (parter), Superior, Superior vedere la mare, Triple (parter), Family (PARTER / SUPERIOR).
Toate camerele sunt dotate cu tot confortul modern.
Camerele ofera: Separat pe trei niveluri (parter, etaj 1, 2 si 3). Fiecare camera are acces la o terasa privata. Patul suplimentar este un pat pliant sau un fotoliu.
Web site: https://bellagioblue.gr/
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie