Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AVLIGA BEACH

   Sunny Beach


Descriere

Localizare: este situat la circa 50 de m fata de plaja, inconjurat de un parc minunat, in centrul statiunii, aproape de zona comerciala.
Capacitate: Hotelul ofera cazare in 120 camere duble si 8 apartamente.
Facilitati hotel: Acest hotel ofera turistilor sai: restaurant, bar, terasa, gradina, piscina exterioara cu sezlonguri si umbrele gratuite in limita disponinilitatii, loc de joaca pentru copii, fitness, masaj, seif contra cost, internet contra cost, sauna contra cost, coafor, salon infrumusetare, schimb valutar, paracre gratuita in limita disponibilitatii.
Camerele duble sunt dotate cu aer conditionat, baie cu dus, televiziune prin satelit, frigider, telefon si balcon. Fiecare camera are 2 paturi pentru adulti, care pot fi separate ??n functie de dorintele turistilor. Exista posibilitatea de a adauga un pat suplimentar.
Apartamentele sunt dotate cu aer conditionat, baie cu dus si cada, televiziune prin satelit, frigider, telefon si balcon. Fiecare apartament are 2 paturi normale pentru adulti, canapea extensibila pentru 2 adulti si posibilitate de a adauga 2 paturi suplimentare potrivite pentru persoanele pana in 16 ani.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.