Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BAIKAL

   Sunny Beach


Descriere

Localizare:Hotel Baikal de 3 stele din Sunny Beach se afla in partea centrala a statiunii, la 150 de metri de plaja si 600 de metri de centru. Renovat in 2016, Baikal dispune de 3 corpuri de cladire, 2 lifturi si un total de 302 de camere. Proximitatea plajei, multiplele facilitati pentru copii, conditiile de cazare foarte bune, tarifele accesibile si serviciile de calitate sunt principalele motive pentru care ar trebui sa alegi Hotel Baikal din Sunny Beach, ca destinatie pentru vacanta ta de vara din acest an.
Facilitati:
Hotel Baikal dispune de: lobby, receptie, casa de schimb valutar, seif la receptie (5 leva/zi), aer conditionat, lobby bar, bar la piscina, restaurant principal, restaurant a la carte, aer conditionat, conexiune internet Wi-Fi (contracost), magazin, piscina exterioara cu sectiune pentru copii si tobogan cu apa, sezlonguri si umbrele la piscina, loc de joaca pentru copii, animatie, coafor, parcare.
Hotel Baikal accepta accesul cu animale de companie - 5 leva/zi (cu confirmare prealabila)
Dotari camere
Hotel Baikal dispune de 3 corpuri de cladire cu 4-7 etaje, 2 lifturi si un total de 302 unitati de cazare.
Toate camerele sunt dotate cu: baie cu dus, uscator de par, cosmetice de baie, TV LCD cablu, aer conditionat, mini frigider, telefon, conexiune internet Wi-Fi (contracost), pardoseala din parc het sau gresie, balcon.
Double Deluxe (max. 3 adulti sau 2 adulti +1 copil) - suprafata 17 metri patrati, 2 paturi separate sau un pat matrimonial si 1 fotoliu/canapea extensibil.
Double Superior (max. 3 adulti sau 2 adulti +1 copil) - suprafata 23 metri patrati, 2 paturi separate sau un pat matrimonial si 1 fotoliu/canapea extensibil.
Studio Small (max 3+1 copil sau 4 adulti) - suprafata 28 metri patrati, un pat matrimonial si 2 canapele.
Studio Large (max 3+2 copii sau 5 adulti) - suprafata 45 metri patrati, un pat matrimonial, un pat simplu si 2 canapele.
Apartament 1 dormitor (max 3 adulti sau 2+1 copil) - suprafata 35 metri patrati, un living cu canapea extensibila si un dormitor cu pat matrimonial.
Apartament 2 dormitoare (min. 4 adulti, max. 4 ad+2 copii sau 5 adulti) - suprafata 50 metri patrati, un living cu canapea extensibila si doua dormitoare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.