Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Akka Claros


Descriere

Acest hotel este situat in apropierea statiunii litorale Kemer, la numai cativa pasi de plajă. Oferă piscină in aer liber, baie turcească si saună.

Hotelul Akka Claros oferă unităti de cazare confortabile pentru intreaga familie, tobogane de apă, precum si animatie pentru copii si un centru spa pentru adulti.

Puteti incepe ziua cu o baie in piscina mare in aer liber a hotelului Akka Claros. După ce ati făcut plajă pe sezlongurile care inconjoară piscina, puteti să vă luati copiii de la mini-club si să jucati o partidă de tenis de masă. De asemenea, aveti la dispozitie un amfiteatru.

La restaurantul Hotelului Akka Claros sunt servite mese consistente pe tot parcursul zilei. Restaurantul principal oferă preparate locale si internationale pe terasă. De asemenea, puteti savura băuturi de la bar.

Fiecare cameră este dotată cu aer conditionat, TV si minibar. Dacă doriti, vă puteti relaxa pe balconul camerei dvs. confortabile.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie