Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Athina Aparthotel

   Bali


Descriere

Amplasare

Acest aparthotel se află la o scurtă plimbare față de centrul insulei Bali.

Dotări

Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. Un spațiu cu televizor le stă la dispoziție clienților. In spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu il pot parca in parcarea aparthotelului.

Locul de cazare

In camere există un aparat de aer condiționat. Majoritatea camerelor dispun de un balcon ce oferă mai mult spațiu de odihnă și relaxare pe timpul șederii. Opțional pot fi rezervate dormitoare separate. Mobilierul camerelor cuprinde o chicinetă, un frigider, un radio și un seif. In baia dotată cu un duș stă la dispoziție un uscător de păr.

Sport/divertisment

Clienții iși pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale hotelului. Piscina exterioară garantează răcorire și inviorare. Clienții iși pot savura concediul pe terasa insorită cu șezlonguri și umbrele. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare. O discotecă oferă distracție și divertisment. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Locul de cazare dispune de un restaurant și de un bar. Se oferă spre rezervare demipensiune. Un bufet bogat la micul dejun și cina garantează savori culinare zilnic.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa, AMEXCO și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.