Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bali Star


Descriere

Amplasare

Hotelul boutique se află într-o zonă liniștită în Bali.

Dotări

Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. Clienților hotelului le stau la dispoziție un seif, un spațiu cu televizor, un serviciu de transfer, o sală de conferințe și o zonă pentru fumători. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. Unitatea de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea locului de cazare.

Locul de cazare

Un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele au un pat dublu sau o canapea. Opțional pot fi rezervate dormitoare separate. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. Un seif oferă cea mai bună protecție pentru bunurile de preț ale clienților. Se găsesc de asemenea și un frigider și un aparat pentru cafea/ceai. În plus, există un telefon, un televizor și WiFi (gratuit). Băile sunt dotate cu un duș și o cadă. Un uscător de păr, o oglindă de machiaj și halate de baie sunt disponibile pentru folosința zilnică.

Sport/divertisment

Clienții își pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale hotelului. Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Șezlongurile confortabile și umbrelele răcoritoare așteaptă pe terasa însorită. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare. Copiii sunt supravegheați cu grijă la miniclub. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind 2 restaurante, o cafenea și un bar. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. Se oferă spre rezervare demipensiune. Zilnic sunt servite un mic dejun și o cină. O atracție deosebită este gătitul în fața musafirilor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie