Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Abaton Island Resort and Spa

   Hersonissos


Descriere

LOCALIZARE
Aceasta proprietate este la 6 minute pe jos fata de plaja. Abaton Island Resort & Spa beneficiaza de o locaie superba in Hersonissos.
Aeroportul Internaional Heraklion se afla la 22 km de Abaton Island Resort & Spa.

FACILITATI
Avand un design frumos, individual, conceput pentru a scoate in evidenta stilurile si influentele zonei inconjuratoare, complexul pune la dispozitie o serie remarcabila de camere, suite si vile de lux. In intreaga proprietate este disponibil acces gratuit la internet WiFi.
Buddha Beach Bar este un bar elegant pe malul marii, unde sunt servite diverse bauturi si vin, precum si o selectie de gustari usoare si platouri creative. Atmosfera relaxanta este asigurata de muzica ambientala deosebita.
Bar, 5 restaurante, piscina exterioara, internet wifi, servicii de transfer, acces imediat la plaja,zona de plaja privata, terasa, gradina, parcare in limita locurilor disponibile, camera de bagaje, serviciu de vanzare bilete, birou de turism, schimb valutar, babysitting (cost suplimentar), recepie, servicii de curatenie (cost suplimentar), inchirieri auto, facilitati pentru persoane cu mobilitate redusa,
room service, spa si centru de wellness (cost suplimentar), aer condiionat

RESTAURANT
Oaspetii sunt invitati sa porneasca prin intermediul celor 5 restaurante unice intr-o calatorie a descoperirilor culinare, printre arome legendare si creaii indraznete, inspirate in principal de bucataria autentica din Creta. Barul principal Ladies & Gentlemen este un loc ideal unde oaspetii se pot relaxa admirand apusul soarelui si savurand o bautura inainte sau dupa cina.

CAMERE
Frumos decorate si mobilate, toate unitatile de cazare au terasa in aer liber si piscina privata sau cada cu hidromasaj in aer liber. Unitaitle de cazare sunt primitoare si spaioase si includ toate facilitaile moderne, fiind situate intr-un complex rezidential retras, intr-o zona amenajata superb.
Deep Blue Deluxe (suprafata 32mp - 42 mp): pat king-size cu saltele de lux
Thalassa Deluxe (suprafata 37mp - 47 mp): pat king-size cu saltele de lux
Camera deluxe cu jacuzzi privat in aer liber (suprafata 44mp - 48 mp): pat king-size cu saltele de lux
Loft Deluxe (suprafata 44mp - 48 mp): o camera de zi spatioasa la mansarda si un dormitor luxos la parter
Camera deluxe cu piscina (suprafata 32mp - 56 mp)
Abaton Collection Suite cu jacuzzi privat exterior (suprafata 45mp - 70 mp): aceasta suita se desfasoara pe doua niveluri, cu o zona de living eleganta si un dormitor separat.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.