Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

All Senses Ocean Blue


Descriere

Amplasare

Hotelul la plajă se află la adăpost de marea agitație la cam 9 km de centrul orașului Ialysos.

Dotări

La recepția din zona de primire personal ce vorbește mai multe limbi vă stă la dispoziție pentru orice fel de ajutor. O cameră de bagaje și un seif se numără printre facilitățile resortului. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există un lift și facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. Clienții vor găsi cu siguranță amintirea perfectă din concediu la magazinul de suveniruri. Locul de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale complexului de vacanță se numără un chioșc cu ziare și un spațiu cu televizor. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea resortului. Printre alte servicii se găsesc servicii de bonă, un serviciu de transfer, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service, un medic de la hotel și un autobuz propriu pentru navetă. Un centru de închirieri de biciclete oferă echipamentul necesar pentru a descoperi zona.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat și sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele au un pat dublu sau o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. În plus sunt disponibile un seif și un birou și, contra unui supliment de preț, un minibar. Mai sunt disponibile și un frigider și un aparat pentru cafea/ceai. Se garantează diverse posibilități de comunicare și divertisment prin echiparea cu un telefon, un televizor și WiFi (gratuit). În baia dotată cu duș și cadă, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și o oglindă de machiaj. Se oferă spre rezervare camere adaptate pentru scaun cu rotile. Locul de cazare oferă camere de familie și camere de nefumători.

Sport/divertisment

Pe lângă piscinele interioare și exterioare există un spațiu de scăldat amenajat pentru copii. De asemenea, băuturile răcoritoare de la bar/snack-bar și un tobogan de apă îi vor binedispune foarte mult pe toți cei ce iubesc apa. Sunt disponibile o terasă însorită, șezlonguri și umbrele. Diverse activități sportive propuse în resortul asigură divertisment, ca de exemplu ciclism/ciclism montan, tenis, volei de plajă și călărie și contra cost - partide de golf. Și iubitorii sporturilor acvatice se vor simți minunat datorită unor activități precum windsurfing, canoe, iahting și aqua-fitness. Alți organizatori propun schi nautic și caiac. În complexul cu o sală de fitness, tenis de masă, biliard, un joc de darts, gimnastică și aerobic, clienții pot alege dintr-o serie cuprinzătoare de activități sportive în interior. La locul de cazare sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, salon de înfrumusețare și terapii prin masaj. În timpul liber, un program de recreere, un miniclub și muzică live oferă distracție pe măsură. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o cafenea și un bar. Resortul oferă pentru masă demipensiune și regim all inclusive. Clienții de la all inclusive se bucură de oferte speciale, ca de exemplu gustări, de asemenea există o selecție de băuturi alcoolice și nealcoolice. Un mic dejun, un prânz și o cină stau la dispoziție pentru toate poftele. La cerere pot fi pregătite mese fără gluten și feluri de mâncare vegetariene.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie