Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Greek Pride Seafront Hotel

   Halkidiki


Descriere

LOCALIZARE: Hotelul Greek Pride Seafront Hotel este deosebit de popular printre cei in luna de miere si este situat chiar langa Paralia Fourka, o plaja de nisip. La plaja, exista sezlonguri si umbrele de soare disponibile contra cost. Orasul Nea Moudania este la aproximativ 35 km (Kalithea la aproximativ 15 km, Salonic la aproximativ 90 km). La un supermarket se poate ajunge dupa aproximativ 70 m. Zona de baruri si restaurante se afla la numai 100 m de hotel pana la cele mai apropiate baruri si restaurante.


FACILITATI HOTEL: Hotelul de pe plaja are 37 de camere, distribuite intr-o cladire principala si o cladire alaturata. Este dotat cu o receptie (check-in de la 15:00, check-out pana la 11:00), lobby, zona de parcare (gratuit), restaurant (aer conditionat), piscina exterioara, piscina pentru copii, WiFi este disponibil gratuit.


FACILITATI CAMERE: Camerele duble au in jur de 18 mp si sunt echipate cu: mini frigider, TV, aer conditionat / incalzire, balcon, baie cu dus , uscator de par, seif, conexiune internet wireless gratuit, pat dublu.
Bungalow Triple room au capacitate maxima 3 persoane, o suprafata de aproximativ 18 mp, dispun de pat dublu si un pat de o persoana, dispun de aceleasi facilitati ca si camerele standard.


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.