Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Poseidon Hotel Sea Resort - Neos Marmaras

   Halkidiki


Descriere

Hotelul este renovat in 2018, si este amplasat intr-o locatie unica, inconjurat de pini si gradina plina de verdeata de 24 de acri. Se afla la 10 km de N. Marmaras si la 60 m de plaja. Locatia este formata din 11 cladiri invecinate plus cladirea principala (receptie, restaurant principal, barprincipal).
Toate camerele au paturi twin, aer conditionat, uscator de par,telefon cu linie directa, mini-frigider, ceainic electric, TV cu ecran plat,cutie de valori, WiFi gratuit, plasa de tantari, balcon sau terasa.
Facilitatile sportive si de agrement includ 1 piscina in aer liber cu apa dulce, sezlonguri,umbrele, volei pe plaja, teren Baskeball, teren de tenis, mini fotbal 5x5,tenis de masa, plaja cu paturi si umbrele de plaja, programe zilnice de animatie,fitness, aerobic , jocuri, activitati de seara si noapte, activitati organizatela piscina (polo pe apa, minge de cos cu apa etc.) de catre echipa de animatiea hotelului.
Tip masa: All Inclusive

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.