Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Grifid Foresta - Adults Only 16+

   Nisipurile De Aur


Descriere

Localizare: Hotelul Grifid Foresta ofera servicii all inclusive si este situat intr-o zona linistita din Nisipurile de Aur, la 800 de metri de plaja cu nisip si de centrul statiunii.
Hotelul are restaurant, un bar in hol si piscina in aer liber, inconjurata de o terasa cu sezlonguri. Toti oaspetii au la dispozitie o parcare privata cu plata, iar accesul la internet WiFi este gratuit in toate camerele si in hol.
Descriere camere: Toate camerele au balcon; de asemenea, ofera aer conditionat, TV prin satelit si o baie privata moderna cu dus si uscator de par. Se ofera cutie de valori (la un cost suplimentar) si un minibar gratuit in fiecare camera.
Descriere masa: Oaspetii Hotelului Grifid Foresta pot savura specialitati locale in restaurantul principal, iar la cina sunt oferite bufete tematice de 2 ori la fiecare 7 zile. Barul din hol serveste o gama larga de bauturi locale, alcoolice si fara alcool, cocktailuri racoritoare, cafea, ceai si bere la halba de la ora 10:00 pana la miezul noptii. Oaspetii cu rezervare de 7 sau mai multe nopti pot beneficia de 1 cina pe sejur la restaurantele a-la carte, cu bucatarie bulgara, italiana si asiatica la proprietatea partenera Grifid Arabella.
Oaspetii se pot relaxa in piscina cu apa racoroasa sau pe plaja Grifin, unde sunt oferite bauturi locale gratuite, precum si sezlonguri si umbrele gratuite. Hotelul are facilitati de tenis de masa si darts, precum si un bar cu autoservire la piscina . Sunt disponibile servicii gratuite de transfer de la/la plaja, de 2 ori pe zi.
La 800 de metri de proprietate se gasesc numeroase magazine, baruri, restaurante, cluburi de noapte si un cazino. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Varna, situat la 30 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.