Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Olympos Suites Apartments


Descriere

Olympos Suites Apartments se află la câțiva pași de plaja din Leptokarya, Plaja Μylos este la 1,4 km, iar plaja Palatului Poseidon este la 2,4 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Salonic, situat la 116 km de proprietate. Un serviciu de transfer de la/la aeroport este disponibil la un cost suplimentar. Fiecare cameră este spațioasă și luminoasă și beneficiază de Smart TV cu canale prin cablu, aer condiționat, frigider, minibar, internet WiFi, boiler, baie cu duș și uscător de păr. Oferă acces la internet wireless gratuit, parcare privată, lift, piscină sezonieră exterioară cu șezlonguri în funcție de disponibilitate, comună cu hotelul Olympos, loc de joacă pentru copii comun cu hotelul Olympos, situat la câțiva metri, servește mic dejun continental sau à la carte. De asemenea, acesta dispune de o terasă, grădină și zonă comună de lounge, facilități pentru persoane cu dizabilități. La cerere, se poate solicita baby cot. Animale de companie nu sunt acceptate la acest hotel.
Camere:
Camera dublă standard cu vedere la mare - un pat dublu mare, o suprafață de 20 m², aer condiționat, fierbător electric și balcon.
Maisonette cu vedere la mare (2/3/4 pax) - la mansarda se afla un pat dublu (160M x 200M) iar in living o canapea extensibila,
Maisonette pentru persoane cu dizabilitati - oferă vedere la munte și facilități pentru aceste persoane.
Camera duplex cu vedere la munte (max 4 pax) - un dormitor la nivelul inferior al camerei și un dormitor la mansardă.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie