Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

NOBEL

   Sunny Beach


Descriere

Locatie
Hotelul Nobel este situat in partea de sud a Sunny Beach, la doar 150 m de plaja si langa strada principala care leaga Sunny Beach de Nessebar. Centrul statiunii Sunny Beach este la aproximativ 2,5 km si exista o statie de autobuz la 150 m dehotel.
Facilitati
Construit in2005, renovat pentru sezonul 2019, 5 etaje, 2 lifturi, receptie deschisa 24 deore, aer conditionat central, schimb valutar si seifuri de inchiriat la receptie (contra cost), WI-FI gratuit in zonele publice si in camere,spalatorie serviciu (contra cost), 2 restaurante tip bufet - principalul cu terasa, bar in hol (contra cost), bar la piscina, snack bar, restaurant a la carte - gratar sarbesc (contraplata), minimarket, salon de infrumusetare (cuplata suplimentara) - coafor, manichiura si tatuaje, medic de garda (contracost).
Cazare
Cazare in 159de unitati - 128 camere duble si single, 16 studiouri + 4 studiouri VIP, 11apartamente - toate camerele au canapele extensibile ca pat suplimentaroptional.
Camere duble -aprox 36 mp; (max 2 + 1) Paturi twin si canapea extensibila. Vedere la parc,piscina sau mare.
Garsoniere - aprox 42 mp; (max 2 + 2/3 + 1) Paturi twin + canapea extensibila si fotoliuextensibil. Vedere spre parc.
Apartamente- aprox 60 mp; (max 2 + 2/3 + 1) Pat twin sau dublu + canapea extensibila si fotoliu extensibil. Vedere la parc, piscina sau mare.
Unitatile au vedere la mare, parc sau piscina. Toate camerele au camere cu TV cu ecran plat,cablu TV, mini-frigider, baie cu dus, acces la internet wireless, uscator de par si aer conditionat, balcon, patut la cerere - gratuit, linie telefonica directa - pentru o taxa; pardoseala - covor.
Copii: Paturi pentru copii (gratuit), scaune inalte in restaurant, sectiunea pentru copii a piscinei in aer liber, loc de joaca pentru copii, mini club (4 - 12 ani),animatie pentru copii
Sport si divertisment
Gratuit:piscina in aer liber, piscina interioara / 01.05-30.09/, sezlonguri si umbrele de soare la piscina si pe plaja (disponibilitate limitata), sala de fitness,tenis de masa, sauna, program de activitate in timpul zilei - gimnastica acvatica, zumba, sageti, polo pe apa. program de divertisment de seara,internet WI-FI.
Contra cost: salon de infrumusetare - salon de coafura, manichiura si tatuaje, masaj, baie turceasca, medic de garda.
Parcare:Gratuit pentruoaspetii hotelului, nepazita / in functie de disponibilitate / locuri deparcare limitate
Gratuit: Sezlonguri si umbrele la plaja (in limita disponibilitatii)

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.