Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ZENITH

   Sunny Beach


Descriere

Hotelul Fiesta M si hotelul Marlin Beach sunt acum detinute de aceeasi companie si sunt oferite ca un singur hotel - Marlin Beach.
Va exista o receptie comuna si un restaurant comun. Intrarea principala a hotelului va fi intrarea ex. Fiesta M.

Hotel Zenith este situat pe malul unuia dintre cele mai populare complexuri de statiuni din Bulgaria - Sunny Beach in zona linistita a statiunii, la 2 km de centrul statiunii Sunny Beach si la 2,5 km de orasul Nessebar inclus in Lista patrimoniului cultural si natural mondial a UNESCO. Complexul complex este la 45 de minute de Aeroportul International Burgas si la 90 de minute de Aeroportul Varna.
Plaja: cu nisip, la 10 metri de hotel. Fundul marii este plat, cu acces lin.
Cazare: Situat intr-o zona linistita din Sunny Beach, Hotel Zenith are 288 de camere si apartamente mobilate estetic, in forme naturale si moi, cu culori si elemente preluate din natura, cum ar fi dune, sare, valuri de vant si stralucirea soarelui. Accentul si punctul cheie in designul camerelor sunt de a stimula senzatia de bine a oaspetilor hotelului. Toate camerele au TV cu canale prin satelit, aer conditionat, cutie de valori, minibar, balcon, baie privata cu dus si uscator de par. Cele mai multe dintre camere ofera vederi panoramice inspiratoare ale golfului de la Nessebar la St. Vlas. Gama de emotii care imbina exclusivitatea, relaxarea si distractia este transmisa in piscina panoramica, potrivita pentru oaspetii care sunt captivati de posibilitatea de a inota cu o priveliste uimitoare. Pe malul marii exista o piscina cu un capat putin adanc, potrivita pentru copii si dotata cu sezlonguri si umbrele de soare. Sala de sport ofera o oportunitate pentru o vacanta, incorporand in acelasi timp un stil de viata sanatos.
Hotelul Zenith ofera un concept all-inclusive, garantand ca preferintele oaspetilor vor fi indeplinite cu ospitalitatea tipic bulgara. Acesta este un mod rentabil de a va relaxa, deoarece toate alimentele, bauturile si divertismentul sunt incluse in pretul pachetului. Chiar langa plaja, oaspetii se vor bucura de restaurantul tip bufet, snack barul si barul din hol.
Ca parte a politicii noastre de responsabilitate sociala, minimizam utilizarea apei, reducem emisiile de CO2, eliminam plasticul de unica folosinta, reducem deseurile si economisim energie.
DBL 2+1: aprox 30 mp. Mobila elegant, cu un pat dublu mare sau doua paturi de o persoana, o canapea extensibila. Toate camerele sunt complet renovate cu televizoare LCD, TV prin cablu, telefon, minibar, frigider, aer conditionat, baie privata cu dus si toaleta si balcon. Cazare maxim 3 adulti.
DBL 2+1 SEA: aprox 30 mp. Mobila elegant, cu un pat dublu mare sau doua paturi de o persoana, o canapea extensibila. Toate camerele sunt complet renovate cu televizoare LCD, TV prin cablu, telefon, minibar, frigider, aer conditionat, baie privata cu dus si toaleta si balcon cu vedere la mare. Cazare maxim 3 adulti.
FAM 4+1: aprox 55 mp. Usa de legatura intre cele doua camere pentru un confort sporit. Toate camerele sunt complet renovate cu televizoare LCD, cablu TV, telefon, minibar, frigider, aer conditionat, baie proprie cu dus si toaleta, si balcon. Capacitate maxima 4 adulti si 1 copil.
JUNIOR SUITE 2+3/3+2 SEA: aprox 50 mp. Studiourile au un pat dublu, canapea extensibila, televizoare LCD, TV prin cablu, telefon, minibar, frigider, aer conditionat, baie privata cu dus si toaleta si balcon cu vedere la mare. Nu au o chicineta. Cazare maxim 4 adulti si 1 copil.
* Bebelusii NU sunt inclusi in capacitatea maxima a camerelor. Este permis pana la 1 (un) copil suplimentar peste capacitatea maxima.
Un patut este oferit gratuit, la cerere prealabila.
Animalele de companie nu se accepta.
Exista trei camere cu conditii adecvate pentru cazarea persoanelor cu dizabilitati fizice.
Despre hotel: Hotelul dispune de un restaurant cu 290 de locuri cu o gradina placuta, oferind specialitati din bucataria bulgara si europeana, precum si un snack bar si un lobby bar. Barul din hol ofera oaspetilor o combinatie de muzica placuta, bauturi si confort. Hotelul are, de asemenea, 3 lifturi, un birou de schimb valutar, o sala de sport si parcare.
Parcare: 20 BGN pe zi, nepazita, locuri limitate. Hotelul isi rezerva dreptul de a modifica pretul parcarii in orice moment.
** In functie de conditiile meteorologice, este posibil ca unele dintre facilitatile hotelului sa nu fie complet functionale la inceputul si sfarsitul sezonului.

All Inclusive la Hotel ZENITH **** pentru sezonul de vara 2024 INCLUDE:

* All inclusive incepe cu cina din ziua sosirii si se termina cu pranzul in ziua plecarii.
Check-in - dupa ora 14:00
Check-out - pana la ora 12:00

Mic dejun: 07:30 - 10:00.
Pranz: 12:30 - 14:00.
Gustari: 10:30 - 11:30; 14:30 - 17:30.
Cina: 18:30 - 21:00.
Cina usoara tarzie: 21:30 - 23:00.
Bauturi la snack bar: 11:00 - 22:30.
Lobby Lounge: 09:00 - 24:00.
Bauturi: bauturi alcoolice locale, bere la halba, bauturi nealcoolice
*Toate bauturile sunt self-service

*Sport si divertisment - gratuit:
Piscina pentru adulti cu zona pentru copii
Sezlonguri si umbrele in jurul piscinei in functie de disponibilitate.
Loc de joaca pentru copii
Acces la internet Wi-Fi in incinta hotelului
Sahul si cartile de joc sunt disponibile la cerere de la receptie
Program de animatie sportiva pentru adulti (activitati sportive, jocuri si divertisment usor de seara, spectacol) 6 zile pe saptamana

*Pentru copii:
Scaune pentru copii in restaurant
Sectiunea pentru copii a piscinei
Mini loc de joaca
Mini club (4-12 ani) 6 zile pe saptamana:
Program de animatie - jocuri si activitati pentru copii
Mini disco

*Contra cost suplimentar:
Acces la piscina infinita cu gradina/ maxim 20 persoane/
Servicii de curatatorie chimica
Biliard; Mini fotbal; Darts

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.