Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ILIO MARE BEACH - Skala Prinos

   Skala Prinos


Descriere

Descriere:
Situat pe plaja Dassilio din Skala Prinos, hotelul de 5 stele Ilio Mare are arhitectura coloniala si stil exotic. Acesta ofera cazare de lux, restaurante rafinate si un teren de tenis.
Camerele si suitele Hotelului Ilio Mare au amenajari elegante si beneficiaza de vedere splendida la gradini sau la mare. Acestea sunt dotate cu aer conditionat, CD player, televizor si uscator de par.
Oaspetii se pot bucura de o bautura la barul Atrium de pe plaja sau la barul Palms de la piscina, cu vedere la mare sau la piscina. Hotelul pune la dispozitie si 2 restaurante care servesc preparate din bucataria mediteraneana si internationala.
La spectaculoasa piscina-laguna a hotelului, oaspetii pot inota si pot admira cascadele frumoase si imprejurimile sale luxuriante. De asemenea, se ofera un club al copiilor si un centru de fitness.
Principalul oras al Insulei Thasos se afla la 17 km. La hotel se ofera parcare privata gratuita si acces gratuit la internet WiFi.
Camere hotel:
Aer conditionat, telefon, televizor ,radio, minibar, seif, balcon/veranda si baie.
Facilitati hotel:
Piscina, restaurant, cafe-bar, bar la piscina, bar pe plaja, internet WiFi si seif (contra cost - la receptie), sala de conferinte, sala de fitness, zona de recreere pt copii; baby cot (contra cost 5 eur/zi), volei pe plaja, parcare. Sezlongurile si umbrelele incluse in tarif conta unei consumatii la bar
Descriere masa:
Demipensiune

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.