Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vila Crizantema

   Baile Govora


Descriere

Vila ofera toate facilitatile pentru a transforma vacanta Dumneavoastra intr-un refugiu de lux, apartamente si garsoniere cu mobilier stil, cu parchet masiv de stejar si cires, cu pardoseli de marmura, cu usi si ferestre din stejar masiv, lucrate manual.De asemenea, toate camerele sunt dotate cu TV cu ecran plat, frigider si sali de baie extrem de spatioase. Fiecare etaj dispune de saloane de primire si balcoane perimetrice.Masa se poate servi in restaurantul a la carte sau pe terasa dotata cu barbeque si cuptor cu lemne. Pe terasa de pe acoperis va puteti bucura de soare, plaja si de privelisti panoramice impresionante.Descoperind istoria locului, va puteti relaxa la o cafea sau servi masa pe terasa, inconjurati de padure, puteti juca ping-pong sau puteti inchiria o bicicleta ca sa cunoasteti statiunea si imprejurimile.Pozitia, importanta istorica, confortul si intimitatea pe care o ofera (chiar in centrul statiunii) fac din Vila Crizantema destinatia perfecta in Baile Govora.Va puteti bucura de un sejur in care sa admirati frumusetea zonei si beneficiile apelor minerale, puteti sarbatori evenimente speciale din viata Dumneavoastra si a familiei, puteti organiza intalniri de afaceri sau petreceri cu prietenii.

Baile Govora, una din cele mai cunoscute statiuni balneoclimaterice din tara, se afla la 20 km de municipiul Ramnicu Valcea, inconjurata de dealuri impadurite. Este deschisa in toate anotimpurile si renumita pentru varietatea si caracterul terapeutic al proprietatilor apelor bogate in clor, sodiu, iod, brom, sulf (pentru cure externe) si cele hipotonice bogate in magneziu, calciu, sulf (pentru cure interne) cunoscute si utilizate inca din 1866.
Statiunea Baile Govora este recomandata in tratamentul bolilor respiratorii, degenerative si reumatice articulare, dar si in tratamentul disfunctiilor neurologice periferice si centrale sau a unor disfunctionalitati post-traumatice.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.