Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRAND HOTEL MINERVA RESORT SPA

   Baile Herculane


Descriere

Grand Hotel Minerva vă invită să descoperiți în Băile Herculane rafinamentul, ospitalitatea și confortul unui hotel de 4 stele, un concept deosebit pentru una dintre cele mai vechi stațiuni balneo din lume.

La acest hotel va punem la dispozitie: Sejururi de tratament de 5,6,9,11 nopti, cu intrarea duminica, Sejururi de 2 sau mai multe nopti.

Situat în centrul stațiunii Băile Herculane, una din cele mai vechi stațiuni balneare ale lumii, celebră pentru miraculoasele ape termale, pune la dispoziția oaspeților toate facilitatile pentru un sejur de odihna, tratament sau business perfect.

Descriere camere:
Duble: 164 - 114 camere matrimoniale, 50 camere twin
Apartamente: 13 - Acestea oferă un spațiu de cazare divizat într-un living spațios cu canapea extensibilă și un dormitor matrimonial, alături de un dressing generos.
Suite: 8 - compuse din două camere comunicante, concepute special pentru familiile cu copii, oferă un salon cu canapea extensibilă, birou de lucru, minibar, tv, wireless dar și dormitoare în varianta matrimonială. Papucii, halatele, uscătorul, produsele cosmetice sunt doar câteva elemente ce se regăsesc în băile dvs, pe lângă cele două balcoane aferente suitelor, care vă vor încânta simțurile prin aportul de aer proaspăt de munte și peisaje deosebite, în orice moment din zi sau din seară.

Descriere facilitati:
Servicii suplimentare contra cost: masaj de relaxare, proceduri beauty, masaj cu pietre vulcanice, reflexoterapie, bai aromate cu plante.

Locatie:
Fitness/Wellness/Sport: piscina acoperita - bazin inot semiolimpic, jacuzzi, bai Kneipp, SPA - 5 saune (uscata, umeda - Hammam, infrarosu, sauna salina, biosauna) hidroterapie, baza tratament, sala fitness, bazin copii.
Tratament: se efecteaza in baza proprie Balneo Minerva: electroterapie, ultrasunete, bai de sulf, magnetoterapie, ozonoterapia, aerosoli, impachetari in parafina, kineto, unde scurte, bai de plante, laser, bai galvanice, reflexoterapie, bai cu CO₂ si bule.

Atractii turistice:
Palatul Coronini, Grota cu Aburi, Sapte Izvoare, Ruinele Castrului Roman Drobeta, Ruinele Cetatii Sarmisegetuza.

Politici:
Va informam ca, incepand din 20.10.2021, s-a introdus testarea obligatorie pentru toti oaspetii, inclusiv pentru cei vaccinati.
Testarea este gratuita si consta in prelevarea probelor nazale, fiind efectuata de catre personalul medical al hotelului.

Servicii masa:
Restaurantul „Sarmis” cu o capacitate de servire de 200 persoane, combină spațiile deschise cu separeuri discrete oferind intimitate și confort, în timp ce Restaurantul „Dacia” dorește să va fie alături pentru evenimentele speciale din viață, aniversări, simple petreceri între prieteni, sau cine festive corporate. Fiecare dintre cele două restaurante are deschidere către o terasă în aer liber, unde în sezonul de vară puteți servi de la aperitive și până la deserturi, toate acompaniate de vinuri și băuturi alese cu grijă.

Facilitati evenimente:
2 sali de conferinta de 80 respectiv 200 locuri dotate cu: ecran proiecție, 2 LCD Samsung, LED videoproiector digital, sonorizare ambientală tavan, 2 microfoane mobile, 2 microfoane tip lavaliera BOSCH, lumini dimmabile, prezidiu, auditoriu, iluminare perimetrală, scafe tavan cu lumini LED, echipament videoconferință, conectare prezentare video prin conectori, internet cablu & WiFi, flipchart și consumabile.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.