Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Olanesti

   Baile Olanesti


Descriere

Hotel Olanesti & Medical Spa dispune de 204 camere moderne in regim single, duble si apartamente. Majoritatea camerelor dispun de balcon cu vedere panoramica. Complet renovat la interior si finalizat in 2018, complexul ofera un Bar de Ape minerale din sursele izvoarelor de aur, loc de joaca pentru copii, restaurant, sala de conferinta si, in curand, un nou Medical Spa.

RESTAURANTE: VERDIS SI ARONIA Amplasate la mezanin, salonul VERDIS are o capacitate de 220 locuri, ideal pentru grupuri si evenimente sociale iar salonul ARONIA, 180 locuri cu meniu international a la carte. Saloanele sunt dotate cu instalatie de sonorizare ambientala iar ARONIA poate gazdui conferinte de pana la 200 persoane in aranjament teatru, cu videoproiectie.

BAZA TRATAMENT MEDICAL SPA
Bazele de tratament dotate cu instalatii si aparatura moderne permit efectuarea urmatoarelor proceduri: termoterapie, fizioterapie, mecanoterapie si kinetoterapie (individuala si de grup) cu aparatura speciala: bicicleta ergometrica, steppere, covor rulant, fitness, aerobic), hidrokinetoterapie (individuala si de grup la piscina), sauna, curenti diadinamici, galvano-ionizari, tens, trabert, magnetodiaflux, solux, ultraviolete, ultrasunete, aerosoli cu apa de la izvorul 7, masaj terapeutic, curenti interferentiali, bai galvanice partiale, injectii cu ape minerale, laser terapie.

Centru SPA se afla intr-o zona geografica deosebit de pitoreasca, la contactul versantilor sudici ai Muntilor Capatanii, loc bine impadurit, plin de oxigen.

Centrul va ofera conditii ideale pentru un sejur de neuitat. Rafinamentul decorului, calitatea dotarilor si amabilitatea personalului va vor face sa traiti momente unice.

Fie ca doriti sa evadati din cotidian pentru cateva ore, fie ca doriti o vacanta in scop de tratare si relaxare, Centru Spa Medical, va pune la dispozitie urmatoarele facilitati: piscina cu hidromasaj, bazin apa sarata, piscina pentru copii, dus emotional, sauna umeda, sauna uscata, sala de fitness, caldarium, paturi termale de piatra si cabinete pentru terapii si proceduri SPA.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.