Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PERLA RESIDENCE APARTHOTEL

   Byala


Descriere

ApartHotel PERLA RESIDENCE - este o resedinta privata situata in zona marii la Kavarna, resedinta ce fascineaza cu fatada ei eleganta vederea la portul de iahturi. Se bucura de o vedere panoramica la mare. Este aproape de cele trei terenuri de golf, aceasta resedinta intima este un loc privilegiat pentru a petrece o vacanta sau un weekend romantic cu familia si prietenii. Complet mobilat si utilat in stil modern, apartamentele asigura confortul si linistea de oaspetii sai.

Localizarea unitatii de cazare:
ApartHotel PERLA RESIDENCE - este situat la 45 minute de Varna si aeroportul international, 30 minute de Statiunea Nisipurile de Aur si Albena, 15 minute Statiunea Balchic, 5 minute de terenuri de golf, 5 minute de mers pe jos pana la plaja si zona portuara, la doar 50 m de complexul de apartamente MARINA RESIDENCE.

Structura de cazare:
ApartHotel PERLA RESIDENCE - cuprinde 22 de apartamente private si ofera mobilier de calitate, terase spatioase, zona toddler si finisate cu materiale antislide. In apartamente se pot caza pina la patru persoane. Un dormitor are un pat dublu si exista, de asemenea, o canapea extensibila de doua persoane in living. Exista o bucatarie complet echipata cu masa mare, TV prin cablu si baie cu cada sau cabina de dus. Ambele - living si dormitor - au acces la o terasa mare. Marea majoritate a apartamentelor au vedere la mare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.