Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Albayzin Del Mar (Almunecar)

   Costa Tropical Vezi locatia pe harta


Descriere

Descriere HOTEL ALBAYZIN DEL MAR:
Hotelul Albayzin del Mar se deosebeste prin arhitectura sa arabo-andaluza, fiind situat in cadrul gradinii exotice Isla del Ocio, declarata sit de interes turistic. Este un hotel ideal pentru turistii care cauta liniste.

Tip masa:
Mic dejun, Demipensiune, Pensiune completa.

Localizare HOTEL ALBAYZIN DEL MAR:
Hotelul se afla la 10 minute de plaja, la 70 km de aeroportul din Malaga, intr-o zona cu magazine, restaurante, baruri.

Dotari camere:
Hotel Albayzin Del Mar are 73 de suite decorate in stil arabo-andaluzian, dotate cu: bucatarie, terasa, frigider, masina de spalat, fier de calcat, TV, aer conditionat, telefon, baie cu dus, uscator de par, facilitati pentru preparare ceai/cafea, Wi-Fi gratuit.

Facilitati HOTEL ALBAYZIN DEL MAR:
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor: piscina exterioara, sala mic dejun, restaurant principal, bar, Kids Club, loc de joaca pentru copii, tenis de masa, biliard, sala de fitness.

Alte informatii:
Pentru statiunile din zona Costa Tropical, transferul inclus este privat, valabil pentru un maxim de 4 pasageri/transfer. Daca sunt mai mult de 4 pasageri tariful se calculeaza diferentiat in functie de statiune. Statiunile sunt Nerja si Almunecar. Asistenta turistica este telefonica.

Web: www.hotelalbayzindelmar.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie