Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filion Suites Resort and Spa

   Bali


Descriere

Amplasare

Hotelul pentru conferințe oferă condiții ideale atât pentru oameni de afaceri cât și pentru familii și se află la adăpost de marea agitație, la cam 1,5 km de obiectivele îndrăgite de turiști, în centrul insulei Bali se poate ajunge în 2 km. La aeroportul Heraklion (HER) se poate ajunge în cam 50 de km.

Dotări

În afară de cele 3 vile/case de la fața locului, și 65 de camere, 12 suite, 3 camere single și 47 de camere duble promit o ședere plăcută și relaxantă. În acest sat de vacanță cu lift și recepția deschisă 24 de ore în zona de primire, serviciile de check-in și de check-out sunt disponibile la orice oră. Printre facilitățile locului de cazare se numără o garderobă, un seif și un schimb valutar. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. La magazinele de suveniruri pot fi cumpărate mici amintiri din concediu. Complexul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale complexului se numără un spațiu cu televizor și o sală de jocuri. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea satului de vacanță. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de îngrijire a bebelușilor, asistență medicală, room service contra cost, un serviciu de apel de trezire, un serviciu de spălătorie, un coafor și un autobuz propriu pentru navetă. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete.

Locul de cazare

Un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Camerele au un pat dublu sau un pat „King size”. Sunt disponibile dormitoare separate. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Mai sunt disponibile și un frigider, un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, DVD player-ul și WiFi-ul (contra cost) oferă un concediu confortabil. În cameră se găsesc și papuci de casă. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.

Sport/divertisment

În piscina interioară sau în una din cele 5 piscine exterioare clienții pot găsi echilibrul binefăcător dintre sport și relaxare. Zona de piscine cu apă dulce cu bazine parțial încălzite oferă de asemenea 2 piscine pentru copii. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj (contra cost) le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Locul de cazare propune diverse oferte de făcut sport în aer liber, printre care baschet și, contra unei plăți, tenis și călărie. Datorită unor sporturi ca schi nautic, și, contra cost, plimbări cu scuterul acvatic, hidrobicicletă, iahting, catamaran și scufundări subacvatice, iubitorii sporturilor acvatice se vor simți în mediul lor. Oferta de activități sportive și pentru timpul liber include o sală de fitness și tenis de masă, precum și, contra cost, biliard. Complexul propune diverse terapii în zona de relaxare, printre care un spa, un hamam și un salon de înfrumusețare, și, contra unei taxe suplimentare - o saună, o baie de aburi și terapii prin masaj. Un miniclub și muzică live completează oferta. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind o sală de mese, o sală pentru micul dejun, o cafenea și un bar. Clienților le stă la dispoziție un restaurant pentru nefumători cu aer condiționat, cu scaune înalte pentru copii și o zonă separată pentru nefumători. Satul de vacanță oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus, demipensiune și pensiune completă. La mic dejun și o cină se organizează un bufet divers. Sunt disponibile și mâncăruri speciale, printre care feluri de mâncare vegetariene. De asemenea, complexul pune la dispoziție oferte speciale de masă. Stau la dispoziție băuturi alcoolice.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.