Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AURIS PLAZA HOTEL+RIXOS BAB AL BAHR

   Dubai


Descriere

Pachet 7 nopti format din:
-3 nopti la Hotel Auris Plaza Hotel cu mic dejun
-4 nopti la Hotel Ras Al Khaima cu all inclusive 24h

AURIS PLAZA HOTEL
Localizare: in zona Al Barsha.
Facilitati hotel: restaurant, piscina in aer liber pe acoperis, centru de infrumusetare, spa, sala fitness, transfer gratuit la Jumeirah Beach Park. In hotel nu se consuma bauturi alcoolice.
Camerele sunt echipate cu: baie, uscator de par, aer conditionat, minibar, internet cu plata, seif cu plata, TV satelit, facilitati pentru preparare ceai si cafea. Capacitate maxima camere: 2 adulti + 1 copil sub 12 ani sau 3 adulti. Pentru copii nu se asigura pat suplimentar.
Pagina web: www.auris-hotels.com


RIXOS BAB AL BAHR
Acest complex all-inclusive se afla n oraul Ras Al Khaimah i pune la dispoziie 14 restaurante care ofera mancare i bautura nelimitata, mpreuna cu program de divertisment zilnic. Este situat pe plajele curate ale insulei artificiale Al Marjan.
Localizare: Centrul oraului Ras Al Khaimah este situat la 25 de minute de mers cu maina de Rixos Bab Al Bahr, iar Aeroportul Internaional Dubai, la 60 de minute de mers cu maina. Proprietate ofera parcare privata gratuita.
Facilitati hotel: Rixos Bab Al Bahr ofera 1 bufet restaurant cu mancaruri internaionale, 6 restaurante la carte, 6 baruri i lounge-uri i 1 club de noapte. Avei la dispoziie room service. Oaspeii pot face baie n piscina n aer liber, apoi se pot relaxa la soare pe plaja complexului. Pentru un antrenament energizant, avei la dispoziie un centru de fitness dotat complet. Complexul are, de asemenea, un centru spa, un club pentru copii i unul pentru adolesceni.
Dotari camera: Toate camerele i suitele ofera TV cu ecran plat, minibar i ceainic electric. Unele suite au balcon cu vedere frumoasa la mare, baie proprie cu cada/dus, halat de baie, articole de toaleta gratuite, aer conditionat, fier de calcat, birou, facilitati de calcat, mocheta, canapea, seif (cu plata), papuci de casa, telefon, canale prin satelit, TV cu ecran plat, minibar, serviciu de trezire. WiFi gratuit disponibil n toate camerele.
Website: www.rixos.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.