Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MARINA BEACH

   Duni


Descriere

Aqua park deschis in perioada 01.06 - 15.09.2019 - inclus in programul All inclusive

Localizare: Hotelul a fost construit in 2007 si este situat la 20 m de plaja.
Informatii hotel: Hotelul are un restaurant principal, terasa, feon, lobby bar, bar la piscina, piscina exterioara cu sectiune pentru copii. Pot fi utilizate toate serviciile complexului cu exceptia serviciilor oferite de Hotelul Marina Royal Palace.
Contra cost: internet wireless in locurile publice.
Servicii cazare: Hotelul are 179 camere duble, 19 apartamente, 43 junior suite, toate fiind dotate cu aer conditionat in perioada 15.06-15.09, TV satelit, telefon, frigider, seif contra cost, baie cu cada, mocheta, balcon sau terasa. Nu exista camere pentru persoanele cu dizabilitati.
Servicii masa: All Inclusive
Facilitati copii: Piscina cu sectiune pentru copii, loc de joaca, mini disco, club pentru copii cu varsta cuprinsa intre 3-6 ani si 7-12 ani, animator, club pentru adolescenti 13-16 ani, petreceri pentru copii, scaune speciale pentru bebelusi in restaurant, patuturi pentru bebelusi.
Gratuit: terenuri de tenis, masa de tenis, tras cu arcul, darts, boccia, aerobic, aerobic in apa, step aerobic, stretching, tae-bo, hip-hop, fotbal pe plaja, volei pe plaja, fitness (Hotel Pelican), gimnastica in aer liber ( Hotel Holiday Village), sauna.Toate activitatile se defasoara in tot resortul. Animatie seara de 6 ori pe saptamana-duminica zi libera, amfiteatru cu capacitate de 1600 persoane si dotat cu echipament performant, animatie pe timpul zilei, disco, jocuri la piscina, lectii de dans.Nu se accepta animale de companie in statiune.
Parcare: Pazita contra cost (10 BGN/zi). Aceasta informatie poate suferi modificari, va rugam reverificati
inainite de plecare situatia la zi, este o decizie luata doar de
managementul hotelului si nu influenteaza tariful camerei.
Grad maxim ocupare camere: In camera single-1 adult; in camera dubla-2 adulti+1 copil sau 3 adulti; in junior suite/suite-2 adulti+2 copii sau 3 adulti; in VIP Maisonette/president apartament sea view-2 adulti+2 copii sau 3 adulti+1 copil.

Modificarile de nume nu sunt premise in rezervari. Se anuleaza rezervarea initiala, iar cea noua, se reface in limita disponibilitatii.

Observatii:
- Taxa statiune: 7 Euro/persoana/sejur
- Copil 0-1,9 ani gratuit
- Copil 2-11,9 ani in camera dubla cu un adult-se plateste camera single
- Un adult+2 copii 2-11,9 ani in camera dubla-se incaseaza tarif de dubla
- Copil 2-5,9 ani in camera dubla cu 2 adulti-gratuit
- Copil 6-11,9 ani in camera dubla cu 2 adulti-plateste 40%
- Al treilea adult in camera-reducere 20% din tariful de adult
- Acces gratuit la aqua park.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.