Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Gloria Palace San Agustin Thalasso Hotel


Descriere

Luxosul hotel Gloria Palace San Agustin este situat la 600 de metri de plaja Las Burras din Gran Canaria si are o piscină pe acoperis, cu vedere la mare. Proprietatea pune la dispozitie camere cu balcon si un centru spa.

Camerele de la Gloria Palace Hotel San Agustin au design simplu si includ aer conditionat. Majoritatea oferă vedere la mare. Este disponibil si acces gratuit la internet WiFi.

Hotelul Gloria Palace are piscine in aer liber pentru copii si adulti, inconjurate de grădini si terase dotate cu sezlonguri. La un cost suplimentar, oaspetii pot juca tenis si paddle tennis si pot folosi sala de gimnastică. De asemenea, piscina de pe acoperis este disponibilă la un cost suplimentar.

Proprietatea are un magazin pentru biciclete, unde puteti cumpăra echipament de ciclism, puteti inchiria biciclete si vă puteti repara bicicleta.

Un serviciu de transfer gratuit cu autobuzul asigură transferul la plajele Playa del Ingles si Maspalomas. Terenul de golf Maspalomas se află la o distantă de 5 km, iar oaspetii Hotelului Gloria Palace Gran Canaria beneficiază de reduceri speciale.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie