Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Puerto de Las Nieves


Descriere

In orasul pitoresc Agaete, acest hotel are o temă subtilă nautică si un centru spa fantastic. Indreptati-vă spre plaja din apropiere pentru a admira vederi uluitoare si pentru un inot in Oceanul Atlantic.

După o zi de explorare a insulei, reveniti la Hotelul Puerto de las Nieves pentru o vizită la spa. Aici, vă puteti alunga durerile si oboseala cu un masaj sub jeturi de apă, vă puteti relaxa in jacuzzi si vă puteti stimula circulatia sanguină cu un inot in piscine.

Relaxati-vă cu prietenii in zona primitoare de lounge, unde veti putea de asemenea folosi gratuit internetul wireless. Apoi, mergeti la restaurant si bar pentru o seară plăcută cu gustoase mancăruri locale.

Puerto de las Nieves este situat intr-un sat frumos de malul mării, cu arhitectură tipică pentru Insulele Canare. Casele albe au acoperisuri albastre si există o atmosferă calmă in randul comunitătii locale. Puerto de las Nieves se află pe traseul feribotului spre Tenerife, dacă doriti să faceti o excursie pe insula vecină.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie