Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Azuline Hotel Galfi

   San Antonio Ibiza


Descriere

Azuline hotel Galfi 2* Un hotel primitor si atractiv, un loc special cu un concept ce se bazeaza pe decoratii unice si personalizate cu un mix interesant intre traditional si nou. Hotelul are o piscina micuta si o terasa unde te poti relaxa departe de agitatia din San Antonio.

Distante: localizat pe strada principal din San Antonio la 800m de centru si la cativa metri fata de mare si de baruri.

Facilitati hotel: receptie disponibila 24 ore, parcare exterioara, internet corner WI FI cu taxa suplimentara, aer conditionat, casa de schimb valutar, TV lounge,snack bar, jocuri de masa, hotelul accepta animale caini si pisici cu o greutate pana in 12kg.

Dotari camere: acestea sunt luminoase si dotate cu toate cele necesare, precum, baie privata, terasa, aer conditionat, telefon, TV satelit, saif, internet WI FI cu plata.

Atractii: Ibiza este o insula vizitata in deosebi in lunile iulie si august, insa si lunile iunie sau septembrie devin din ce in se mai accesate deoarece in aceasta perioada au loc petrecerile de deschidere si inchidere a cluburilor care la fel de spectaculoase ca petrecerile din sezon. Ibiza se defineste prin soare, plaja, oameni frumosi si multa distractie. O combinatie ce face din insula sa fie capitala mondiala a muzicii electronice.

Plaje populare:Playa de las Salinas, Playa den Bossa sunt cele mai populare, aici au loc petrecerile cele mai faimoase ale verii,En Figueretas este plaja cea mai centrala, Playa Ex Cavallet, este plaja unde se practica nudismul, Cala Jondal este plaja unde va puteti bucura de muzica faimosului local Blue Marlin, cala San Vincente este plaja dedicata familiilor si celor ce doresc sa se relaxeze intr o zona mai linistita.

Cluburi Ibiza: Privilege Ibiza, Pacha Ibiza, Amnesia Ibiza, Space Ibiza, Es Paradis Ibiza, Eden Ibiza,Martina.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.