Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ROYAL GRAND

   Kavarna


Descriere

Craciun 2020
Tariful include:
v Cina Traditionala de Craciun pe 24.12.2020
v Cina Festiva de Craciun pe 25.12.2020 cu DJ party si program folcloric
v Acces la centrul SPA - piscina interioara cu apa minerala si sectiune pentru copii, camera cu sare, Jacuzzi, sauna cu ierburi, sauna finlandeza, baie de aburi, zona de relaxare, fitness
v Wi-Fi.

Revelion 2021
Tariful include:
v Supliment obligatoriu Cina Festiva de Revelion pe 31.12.2020 stil bufet cu DJ, foc de artificii si program festiv;
v Open bar - bauturi alcoolice si nealcoolice locale, sampanie;
v Acces la centrul Spa: piscina interioara cu apa minerala si sectiune pentru copii, camera cu sare, Jacuzzi, sauna cu ierburi, sauna finlandeza, baie de aburi, zona de relaxare, fitness.
v Wi-Fi.

Paste si 1 Mai 2021
Tariful include:
v Cazare cu All Inclusive;
v Pranz special de Paste cu friptura de miel, oua rosii, cozonac si alte specialitati;
v Program folcloric;
v Acces la centrul Spa: piscina interioara cu apa minerala calda si sectiune pentru copii, camera cu sare, Jacuzzi, sauna cu ierburi, sauna finlandeza, baie de aburi, zona de relaxare, fitness.
v Wi-fi.

Parcare in fata hotelului: aprox 10 leva/ zi (in limita disponibilitatii).

Descriere hotel
Royal Grand este un hotel nou din grupul Royal Kavarna (alaturi de Royal Bay si Royal Cove) care se va deschide in 2018. Hotelul este localizat in orasul Kavarna, chiar pe plaja de nisip.
Camere hotel
Dotate cu un pat matrimonial sau 2 paturi twin, baie cu dus si uscator de par, TV satelit, aer conditionat, mini bar, balcon, Wi-fi. Hotelul dispune de 99 duble, 16 triple, 16 apartamente, 5 single, 4 duble superioare.
Facilitati hotel
Restaurant, lobby bar, centru SPA (piscina cu apa minerala, zona de relaxare, sauna, baie romana, Jacuzzi, fitness, masaj) piscina exterioara, sala de conferinte, teren de volei pe plaja, magazine de suveniruri si de produse cosmetic, tenis de masa, biliard.
Descriere masa
All Inclusive

Tarifele din oferta extrasezon 01.10.2020 - 28.04.2021 nu sunt valabile pentru Craciun, Revelion, Ziua Indragostitilor, 1 Martie, 3 Martie, 8 Martie, Paste si alte sarbatori, cand se vor aplica tarife speciale.

Tarifele din oferta extrasezon 01.10.2020 - 28.04.2021 includ: tip de masa All Inclusive, acces la centrup Spa (piscina interioara cu apa minerala si sectiune pentru copii, Jacuzzi, camera cu sare, sauna finlandeza, sauna cu ierburi, baie de aburi, zona de relaxare, fitness), Wi-fi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.