Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aleksandar

   Budva


Descriere

LOCALIZARE: ideal amplasat chiar langa plaja este un familyclub hotel ce functioneaza din anul 1989 ce a fost renovat recent, la 16.2 kmde Aeroportul International Tivat si la 700 metri de statia de autobuz din Budva.


FACILITATI HOTEL: Hotelul consta in 4 vile separate toate denumite dupa specii de plante: Lavanda, Hotensia, Pinea si Tilia si dispune de : 3 piscine exterioare ( cu apa dulce si sarata) , restaurant cu terasa, receptie, lobby bar, cafenea, bar la piscina, conexiune la internet wireless in camera si in zonele publice ale hotelului,centru SPA cu diverse terapii si tratamente, loc de joaca pentru copii (interior si exterior), meniuri pentru copii.

FACILITATI CAMERE: 187 camere moderne, decorate in culori naturale si calde. Camerele duble au in jur de 20 mp si dispun de : pat dublu / 2 paturi twin, vedere la mare /piscina,baie cu dus si uscator de par, halate si papuci de baie, oglinda cosmetica, TV cu ecran plat prin cablu, conexiune la internet wireless, mini frigider, aer conditionat, seif, unele camere au balcon.

Taxa locala: 1.5 eur/persoana/zi se achita de catre turistidirect la fata locului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.