Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bracera

   Budva


Descriere

LOCALIZARE: la 100 metri de plaja si la 200 metri de centrul orasului si a fost construit in 2015. Aeroportul International Tivat este la 20 km.

FACILITATI HOTEL: receptie 24 de ore, restaurant cu terasa, lobby bar, piscina interioara cu sauna, baie turceasca, parcare, room service. Hotelul este preferat de cupluri.

FACILITATI CAMERE: 48 de camera ( 22 camere duble cu vedere la mare, 20 de camere twin, 3 suite si 3 family apartaments). Toate camerele dispun de : aer conditionat, TV LCD prin satelit, telefon, baie cu dus siuscator de par, conexiune la internet wireless, seif, halate si papuci de baie, minibar, balcon, pat dublu / 2 paturi twin. Camerele standard au in jur de 30-35mp si pot acomoda 2 adulti + 1 copil, vedere partiala/ directa la mare. Suitele au 60 -75 mp si dispun de pat dublu + pat d eo persoana, zona de living cu canapea si fotolii, masuta, bucatarie si au vedere la mare. Camerele family au 60 - 75 mp consta in 2 camere interconectate si bucatarie.

Taxa locala : 1.5 euro /persoana/zi se achita de catre turisti direct la fata locului

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.