Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aqua Natura Bay


Descriere

LOCALIZARE
Hotelul de 4 stele Aqua Natura Bay se afla in Madeira, Cascadele renumite si padurea protejata din Madeira, parte a Patrimoniului UNESCO, se afla la 10 minute de mers cu masina de hotelul Aqua Natura Bay. Piscinele naturale din roca de lava din Madeira sunt situate la 30 de metri.

FACILITATI
Ofera o mare varietate de servicii ca o completare a bunastarii tuturor oaspetilor sai, cu centrul sau de Wellness si Sanatate, care include Piscina in aer liber incalzita, cu vederi uluitoare asupra Oceanului Atlantic si a impunatoarei Coaste de Nord, insotita de un solar, piscina interioara, sauna, jacuzzi, solar, baie turceasca, mare varietate de tratamente de masaj si de asemenea o noua terapie cu peste (tratament pentru piele), fara a uita de acompaniamentul nutritionist profesionist si personalizat la hotel.

RESTAURANT
Oaspetii cazati la Aqua Natura Bay pot savura mancaruri locale si internationale la restaurantul a la carte. Hotelul serveste in fiecare dimineata si un bufet amplu de mic dejun.

CAMERE
Cu 42 de camere Twin cu vedere la mare si 3 camere de familie cu vedere la mare, ofera tot confortul si bunastarea unei unitati de cazare de 4 stele, oferind oaspetilor sai un sejur placut si relaxant, intotdeauna inconjurat de o atmosfera calda si familiara.
Toate camerele sunt dotate cu baie privata, televiziune prin cablu, telefon, seif, mini bar, facilitati pentru cafea si ceai - aparat Nespresso, acces Internet / Wireless (tot hotelul, inclusiv camerele).
Camerele au vederi directe ale Oceanului Atlantic.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie