Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Adaaran Club Rannalhi

   Maldive


Descriere

Descriere hotel: Adaaran Club Rannalhi este un hotel de 4 stele, ce se desfasoara pe circa 5 hectare de vegetatie tropicala, fiind inconjurat de ape cristaline si plaje cu nisip alb. Resortul dispune de facilitati precum centru spa, piscina, club, restaurant.


Localizare: Adaaran Club Rannalhi este situat in South Male, la 45 de minute de mers cu barca rapida fata de Aeroportul International Valena. Fiind amplasat aproape de centrul orasului Male, oaspetii pot ajunge foarte usor la cele mai importante atractii turistice si monumente din Maldive: Centrul Islamic, Palatul Prezidential sau cladirea istorica Mulee Aagee.


Facilitati hotel: aer conditionat, internet Wi-Fi gratuit, receptie deschisa non-stop, camera de bagaje, serviciu de concierge, room service, camere pentru nefumatori, seif, zona pentru fumatori, restaurante, baruri, spa si centru de wellness (contra cost), masaj, tenis de masa, zona de plaja privata, terasa la soare, gradina, zona de gratar (contra cost), volei pe plaja, facilitati pentru practicarea sporturilor nautice (contra cost). Personalul hotelului Adaaran Club Rannalhi organizeaza excursii interesante in locuri inedite, de la lumea subacvatica la plajele inundate de soare. Oaspetii pot inota alaturi de creaturile marine care populeaza Oceanul Indian sau pot explora insulele vecine pentru a descoperi zone neatinse de civilizatie.


Facilitati camere: Adaaran Club Rannalhi este alcatuit din 96 camere standard si 34 bungalouri pe apa dotate cu facilitati moderne. Camerele standard includ minibar (contra cost), telefon (se aplica taxe), seif, TV, facilitati ceai/cafea. Bungalourile ofera acces direct la apele limpezi ale oceanului si dispun de minibar (se aplica taxe suplimentare), Wi Fi si telefon (contra cost), facilitati ceai/cafea, seif. Toate camerele au baie proprie, uscator de par, halat si papuci de baie, ventilator.


Transfer: Transferul se realizeaza cu barca rapida si are o durata de aproximativ 45 de minute.


Bagaj: Limita maxima admisa este de 20 kg pentru bagajul de cala si 5 kg pentru cel de mana.


Site: https://www.adaaran.com/clubrannalhi/








Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.