Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Club Palma Bay

   Playa De Palma


Descriere

Descriere HOTEL CLUB PALMA BAY:
Hotelul are o suprafata de 25.000 mp, oferind 4 piscine, zona de joaca pentru copii, fiind este inconjurat de o gradina mare. Se afla la doar 250 de metri fata de plaja din Arenal, intre Arenal si Playa de Palma. Este amplasat intr-o zona linistita, la cativa pasi de magazinele si barurile pline de viata din statiune.

Tip masa:
All Inclusive.
Conform legislatiei locale in vigoare in insula Mallorca, in statiunile Playa de Palma, Arenal si Magalluf hotelurile cu regim All Inclusive vor servi un numar maxim de 3 bauturi alcoolice de persoana in timpul pranzului si al cinei. Intre pranz si cina si dupa cina barurile din hoteluri vor servi doar bauturi nealcoolice in cadrul programului All Inclusive.

Localizare HOTEL CLUB PALMA BAY:
Hotelul este situat la 250 de metri de plaja si 10 km fata de orasul Palma.

Plaja:
Plaja este cu nisip, sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.

Dotari camere:
Hotelul are camere dotate cu: balcon, telefon, TV satelit, aer conditionat, seif (de inchiriat, contra cost).

Facilitati HOTEL CLUB PALMA BAY:
Hotelul dispune de 4 piscine, gradina, teren de tenis, teren de mini golf, tenis de masa, centru de fitness, saun, jacuzzi, restaurant, cafenea, 3 baruri interioare si 2 exterioare, grill, pizzeria, restaurant tipic oriental (inclus in tarif accesul o data pe sejur, cu programare anterioara la receptie), receptie deschis 24 de ore pe zi, Internet Wi-Fi in tot complexul (contra cost), serviciu de schimb valutar si magazin de cadouri, loc de joaca pentru copii.

Web: www.mllbayhotels.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.