Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Kempinski San Lawrenz

   San Lawrenz


Descriere

LOCALIZARE: Kempinski San Lawrenz este aproape de Dwejra Bay pe insula sora a Maltei - Gozo, inconjurat de o gradina semi-tropicala de 30 000 sqm.


FACILITATI HOTEL: receptie 24 ore, restaurant, centrul Ayurveda de la Kempinski SPA este unul din cele mai mari din zona Marii Mediterane si ofera o gama larga de terapii si tratamente,


FACILITATI CAMERE: 137 camere elegante si rustice. Standard rooms au in jur de 35 mp, dispun de pat dublu / 2 paturi twin, TV LCD, telefon, aer conditionat, mini bar, seif, baie cu cada/dus si uscator de par, halate si papuci de baie, oglinda cosmetica, birou, set pentru ceai si cafea, conexiune la internet wireless, vedere la dealurile din San Lawrenz.
Camerele deluxe pool view sunt situate la etajele superioare, au 40 mp, dispun de balcon cu vedere spectaculoasa la piscine si gradina tropicala, au aceleasi facilitati ca cele descrise mai sus, pot acomoda maxim 3 persoane.


Malta Eco Tax - se plateste la receptia hotelului. 3,5 euro/adult/sejur de 7 nopti




*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.