Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Adam Park

   Marrakech


Descriere

Descriere: Hotelul Adam Park de 5 stele este situat la 15 minute de mers pe jos de Gradina Botanica Agdal si ofera mic dejun zilnic, wifi gratuit si o piscina in aer liber. Hotelul pune la dispozitia clientilor sai mai multe restaurante. Oaspetii pot alege intre restaurantul Traviata, cu muzica italiana si specialitati servite pe terasa cu vedere la piscina, restaurantul Sidibibi, care ofera specialitati marocane, precum si restaurantul modern XS si restaurantul Linternational, in stil art deco, unde se pot savura specialitati internationale. Dupa un antrenament la aparatele cardio din centrul de fitness, oaspetii se pot relaxa cu un tratament corporal.

Localizare: Hotelul Adam este situat la 7 km de terenul de golf Royal si la 20 de minute de mers cu masina de Aeroportul Marrakesh Menara. Piata Jemaa el-Fnaa se afla la 10 minute de mers cu masina de hotel, iar Palatul El Badi la 7 minute de mers cu masina.

Dotari camere: Hotelul Adam Park detine camere confortabile si spatioase, dotate cu aer conditionat, seif, TV satelit, telefon, minibar, baie cu dus/cada, papuci, articole de toaleta gratuite si uscator de par, balcon.

Facilitati hotel: Hotelul Adam Park pune la dispozitia clientilor sai receptie 24 de ore, wifi gratuit in toate zonele publice, parcare, camera pentru bagaje, seif, schimb valutar, serviciu de spalatorie, asistenta medicala (la cerere), zona vizionare TV, magazin de suveniruri, piscina, restaurante, snack bar, room service 24 de ore, terasa, gradina, centru Spa si wellness, sala fitness, club pentru copii, serviciu de babysitting (la cerere, contra cost), business center.

Clasificare oficiala: 5 stele

Pagina web: https://www.adamparkmarrakech.com/ro/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.