Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Akabar

   Marrakech


Descriere

Descriere: Hotelul Akabar de 3 stele din Marrakech este un loc de petrecere al vacantei foarte bun, unde oaspetii vor beneficia de confort si ospitalitate. Hotelul Akabar este potrivit pentru calatorii de placere, precum si pentru cele de afaceri, deoarece exista o multime de facilitati pentru a mentine toti oaspetii fericiti si multumiti.

Localizare: Hotelul Akabar este situat la 3,5 km de Aeroportul Marrakech-Menara. Acest hotel urban se afla pe o strada principala, la circa 1 km distanta de centrul turistic al orasului Marrakech. Atractiile principale din jur sunt Royal Tennis Club de Marrakech la 0,6 km, Cyber Park la 0,6 km, Moscheea Koutoubia la 1 km, Muzeul Yves Saint Laurent la 1,8 km, Muzeul Orientalist din Marrakech 1,8 km, Palatul Bahia la 2 km.

Dotari camere: Hotelul Akabar detine 50 de camere impartite in 2 cladiri a cate 4 etaje fiecare. Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, pardoseala incalzita ce poate fi ajustata individual, seif, TV satelit, telefon, baie cu dus/cada, balcon.

Facilitati hotel: Hotelul Akabar pune la dispozitia clientilor sai receptie 24 de ore, wifi gratuit in toate zonele publice, lift, parcare (contra cost), camera pentru bagaje, seif, schimb valutar, serviciu de spalatorie, asistenta medicala, zona vizionare TV, magazin de suveniruri, piscina in aer liber, restaurant, bar, room service, sala de sedinte.

Clasificare oficiala: 3 stele

Pagina web: https://www.hotelakabar.com/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.