Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Diani Reef Beach Resort and Spa

   Mombasa


Descriere

Descriere: Diani Reef Beach Resort and Spa este amplasat pe plaja cu nisip alb a litoralului sud-kenyan si are vedere la Oceanul Indian. Designul international, elegant si modern se imbina perfect cu viata salbatica africana. Complexul ofera o escapada ideala pentru turistii care-si doresc o vacanta de neuitat.

Localizare: Diani Reef Beach Resort and Spa este localizat la 27 km de aeroportul international din Mombasa.

Facilitati hotel: Diani Reef Beach Resort and Spa pune la dispozitia turistilor receptie 24 de ore, piscina exterioara pentru adulti si pentru copii, restaurant, bar, room service, magazin, schimb valutar, parcare, inchirieri de masini, camera jocuri, club de noapte, centru fitness, salon masaj, coafor, facilitati pentru practicarea diverselor sporturi, doctor de garda (la cerere, contra cost).

Facilitati pentru copii: Diani Reef Beach Resort and Spa asigura serviciu de babysitting (la cerere, contra cost). La clubul Coco Jumbo se organizeaza zilnic activitati de animatie supravegheate de personal specializat.

Dotari camere: Diani Reef Beach Resort and Spa dispune de 143 de camere proiectate cu gust si echipate cu aer contidionat, wifi, telefon, TV satelit, seif, mini bar (contra cost), facilitati pentru preparat ceai/cafea, mini frigider, baie cu uscator de par si articole de toaleta gratuite, halat de baie, balcon/terasa.

Clasificare oficiala: 4 stele (recomandarea agentiei 4 stele )

Pagina web: https://www.dianireef.com/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.