Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Myconian Naia Luxury Suites


Descriere

Myconian Naia - Preferred Hotels & Resorts oferă unităti de cazare tip boutique, situate pe un deal intr-o zonă privată izolată, cu vedere panoramică la mare.

Inspirate de vechile locuințe miceniene, suitele de la Naia prezintă o combinație unică de elemente și forme contrastante, alături de opere de artă inedite și creații semnate de designeri de prestigiu din intreaga lume.

Piscina infinită a hotelului are terasă impresionantă din lemn, cu vedere la orașul Mykonos și la Marea Egee. Restaurantul gourmet servește atat mancăruri mediteraneene, cat și preparate internaționale cu accente din bucătăria moleculară, iar la barul de la piscină puteți savura specialități autentice rafinate, apreciate in intreaga lume.

Myconian Naia se află la 1 km de morile de vant din Mykonos și la 1,2 km de celebra zonă Mica Veneție. Aeroportul Mykonos este situat la 2 km de proprietate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie