Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CLIFF BEACH SPA

   Obzor


Descriere

Descriere hotel
Hotelul este situat la cca 5 km de Obzor, in apropierea plajei Irakli (Heracle), cu o panorama deosebita asupra Marii Negre si este inconjurat de o zona naturala verde. Constructia imbina stilul arhitectural mediteranean cu cel arabic mistic.


Camere hotel
Camerele single: pat matrimonial queen size, baie cu cada, balcon, acces internet. Camerele duble: pat matrimonial sau 2 paturi, baie cu cada, balcon, acces internet.Camerele duble economy sunt la parter. Studio: 1 pat matrimonial, canapea extensibila, baie cu cada, kitchineta cu echipament, acces internet. Apartament 1 dormitor: 1 pat matrimonial, canapea extensibila, baie cu cabina de dus, kitchineta cu exchipament, dormitor si living separate printr-o usa, acces internet. Apartament 2 dormitoare: 2 dormitoare si un living cu usa, un dormitor cu pat matrimonial, un dormitor cu 2 paturi, canapea extensibila in living pentru 2 persoane, baie cu cabina de dus, kitchineta cu echipament, acces internet. Unele dormitoare dispun de jacuzzi. .


Facilitati hotel
Este format din 4 cladiri principale aranjate in jurul piscinelor exterioare si gradinilor, toate orientate catre mare. In total sunt 140 de camere duble, studiouri si apartamente. Complexul dispune de piscine exterioare in cascade, centru SPA - contra cost (sauna, baie de aburi cu posibilitate de infuzii, camera de relaxare, 4 camere pentru terapii umede si uscate, centru fitness), restaurantul 'Signature' cu mancaruri traditionale si din bucataria europeana lobby bar Zen, bar la piscina, braserie in aer liber, barbeque, camera de jocuri, 3 sali de conferinte modulare , room service.


Descriere masa
Mic-dejun/Demipensiune/Pensiune completa


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.