Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel CARMEN

   Predeal


Descriere

Localizat in inima statiunii Predeal, un resort de munte si schi, HOTEL CARMEN este destinatia ideala pentru recreere, pentru intalniri de afaceri sau pentru evenimente private. Atat camerele cat si apartamentele pun la dispozitia oaspetilor un confort unic prin designul care imbina elementele clasice cu cele moderne, prin culorile calde care creaza o atmosfera intima, placuta, prin mobilierul ultramodern si materialele fine folosite cat si prin serviciile de calitate pe care le punem la dispozitia oaspetilor nostri.
Dotari si servicii
Din anul 1939, pe locul fostei vile Carmen, ce avea o arhitectura in stil neoromanesc, rasare o alta vila Carmen, cu o arhitectura in stil montan, loc in care sosea destul de des si actualul rege Mihai. Cu ocazia trecerii regelui Mihai prin Predeal, prin anii 2000, acesta si-a amintit cu drag de hotelul Carmen, s-a oprit la acesta si a semnat in cartea de onoare.
Dupa venirea comunistilor la putere, Vila Carmen este nationalizata si transformata in casa de odihna.
Prin anii 1960, vilei i se da numele de hotel Predeal, pentru ca in anii 1970 sa revina la vechiul sau nume.
Hotel Carmen si-a pastrat structura de-a lungul timpului, fiind reparat deseori, pana in 2011, cand a fost demolat partial, pentru a se ridica o noua constructie, cu fonduri europene. Despre istoria acestui loc se mai poate citi si in cartile a100 de pasi in timp, un alt fel de ghid despre Valea Prahovei si Parcul Natural Bucegi si Predealul prin ochii tai, o carte despre atunci, despre acum si pentru viitor.
Astazi, hotel Carmen se prezinta in haina noua, dupa ani de zile de munca, de eforturi si tot felul de sacrificii personale, atat din partea proprietarilor, cat si a vechiului personal.
La Carmen, veti gasi intotdeauna confort, stil si ospitalitate. Muncim din greu pentru a furniza servicii cu ajutorul moto-ului nostru, Da, Se Poate! atitudine care te ajuta sa te simti acasa, indiferent daca calatoresti pentru munca, timp liber sau orice altceva.
Hotelul nostru cu servicii complete ofera spatii luminoase, primitoare si facilitatile care va plac, inclusiv optiuni delicioase de mic dejun si Wi-Fi gratuit pentru a va ajuta sa ramaneti conectat la ce conteaza. Ne mandrim ca mergem dincolo de obisnuit, oferindu-ti momente neasteptate de bucurie care fac o impresie de durata.
Suntem, de asemenea, membri responsabili ai comunitatilor noastre si credem ca ingrijirea angajatilor nostri creeaza un mediu pozitiv. Asteptam cu nerabdare sa va intampinam!
SPA
O piscina cu un spatiu generos si cu apa incalzita (29 de grade Celsius), destinata relaxarii, sportului si sanatatii.
Un jacuzzi care creeaza o atmosfera intima si relaxanta, combinand beneficiile apei calde cu jeturile de apa.
O sauna uscata unde aromele imbie simturile.
Zona de fitness dedicata iubitorilor de miscare, aduce un plus de valoare SPA-ului.
Cabinete de terapii, unde un meniu special pregatit pentru oaspetii nostri, ofera proceduri de relaxare, antistress, detoxifiere si repunere in forma. Tot aici gasiti diferite tipuri de masaje, impachetari si tratamente corporale, toate cu ingrediente de marca.
Servicii masa
MASA: restaurant propriu, cofetarie.
Dotari camere
Apartamentent 3* are o suprafata de 43 mp, este compus dintr-o camera de zi cu canapea extensibila 130/180 cm si un dormitor cu pat matrimonial 180/200 cm foarte comfortabil, cu asternuturi hypoallergenice.
Camera dubla 4* - are o suprafata de 34 mp, 2 paturi de 90/200 cm.
Camera dubl twin (dizabilitati) 4* pentru persoane cu dizabilitati - are o suprafata de 35 mp, 2 paturi de 90/200cm.
Apartament 4* - are o suprafata de 53 mp, este compus dintr-o camera cu canapea extensibila 130/180 cm si un dormitor cu pat matrimonial 180/200 cm. Camera dispune de o baie mare cu cada. Capacitate cazare: 2 adulti + 2 copii.
Duplex 4* - are o suprafata de 51 mp prevazut cu scara interioara. Acest tip de apartament este compus dintr-o camera de zi, cu canapea extensibila 130/180 , baie de serviciu si un dormitor cu pat matrimonial 180/200 care dispune de o baie cu cada, 51 mp de spatiu util, pat king size (1.80 x 2.0m), etaj cu scara interioara, access spa gratuit, access la piscina interioara.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.