Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Orizont

   Predeal


Descriere

DIN NOU IMPREUNA! - HOTEL ORIZONT revine in atentia dumneavoastra cu o noua infatisare demna de renumele cu vechime pe piata romaneasca.
Hotelul va propune 139 camere astfel: - 96 camere double standard si 18 camere double executive, 18 camere single si 7 apartamente ce impresioneaza prin finisajele de calitate si conditiile oferite.
Hotel Orizont este situat la numai 800m de gara Predeal, pe drumul ce face legatura intre cabana 'Trei Brazi' si statiune si la 50m de DN1. Complexul reprezinta punctul ideal de cazare pentru turistii interesati de explorarea traseelor montane din zona - Cabana Susai, Clabucet, Garbova, Piatra Mare - si de asemenea pentru cei dornici de a vizita Castelul Peles (Sinaia) si Castelul Bran (Bran), ambele obiective fiind situate in apropier
Dotari si servicii
HOTEL ORIZONT pune la dispozitia turistilor un SPA modern, un centru de conferinte Orizont Forum, un restaurant cu specific international si unul cu specific traditional romanesc, alaturi de crama si un bar cu o arhitectura deosebita.
Conditiile de cazare si calitatea deosebita a serviciilor sunt doar doua dintre atuurile Hotel Orizont, ce ofera in plus clientilor sai acces gratuit la piscina si sala de fitness, centru SPA cu 3 tipuri de sauna si jacuzzi, o camera de gheata pentru tratamente complexe de infrumusetare si parcare supravegheata pentru siguranta deplina pe durata sederii in Predeal.
Orizont Forum - un nou centru de intruniri, renumit prin profesonalism si calitatea serviciilor. IN cadrul Orizont Forum v oferim 4 sli de conferinte, dotate complet cu echipamente de ultim generatie internet si telefonie
Restaurant Orizont - o intalnire de afaceri, o cina romantica, o mare petrecere sau un eveniment major. Numitorul lor comun este restaurantul principal din Hotelul Orizont! Cu un meniu rafinat si muzica live, va oferim atmosfera potrivita fiecarei ocazii cu care sunteti oaspetii Restaurantului Orizont!
Restaurant Miorita - restaurantul si crama cu specific romanesc Miorita propun un concept prin care bucataria traditional romaneasca si designul spectaculos, specific hotelului Orizont, sunt oferite clientului rafinat, modern si deschis spre nou, identificat de noi in clientul Hotelului Orizont.
Baruri - inca de la intrarea in hotel, cafeaua aromata si bauturile fine sunt pregatite pentru dumneavoastra la Lobby Bar. Pianul live si decorurile spectaculoase va ureaza bun venit!
Billiard Room - este situat in lobby, locul perfect pentru a servi o bautura fina sau a va bucura de un joc de biliard cu prietenii.Billiard Room va deveni pentru cateva momente o alta lume, un refugiu select.
SPA - o oaza de liniste care imbina relaxarea cu energizarea. SPA Orizont va asteapta cu piscina interioara, jacuzzi, sauna, masaj si impachetari.
Aici veti descoperi sauna umeda cu aromoterapie, sauna uscata si sauna cu infrarosu, alaturi de multa, multa gheata! De asemenea, o multitudine de alte servicii vor satisface nevoile si dorintele fiecarui client in parte:
- masaje de relaxare
- impachetari la rece si la cald
- tratamente de infrumusetare corporala si faciala cu produse premium
Acestea sunt doar cateva din serviciile deosebite puse la dispozitie de SPA Orizont! In SPA va asteapta si Natura Bar cu un plus de energie pentru o zi de rasfat!
Piscina interioara are 15 metri lungime, 8 metri latime si 1,6 metri adancime in orice punct.
IMPORTANT! Va informam ca datorita reglementarilor legale, centrul SPA este inchis in aceasta perioada. Ne cerem scuze pentru eventualele neplaceri create.
Servicii masa
MASA: restaurant propriu, ORIZONT si MIORITA.
Gust, condimente si o atmosfera deosebita fac Restaurantul Orizont locul ideal pentru o cina deosebita. Bucatarie de inalta clasa, servire deosebita si nu in ultimul rand muzica buna - reteta ideala pentru un restaurant de succes. Mai mult, noul restaurant si crama cu specific romanesc Miorita, completeaza oferta noastra.
IMPORTANT! Va informam ca in aceasta perioada este deschis doar Restaurantul Orizont.
Dotari camere
Single - o camera speciala pentru o persoana activa. Dotari complete si spatiu suficient chiar daca sunteti singur.
Dubla Standard - cu pat matrimonial sau twin, camera este pregatita pentru dumneavoastra cu tot ce avem mai bun. Nu sunt uitati si cei veniti la conferinta - internet wireless si broadband, birou de lucru si aer conditionat vor transforma orele de lucru intr-o placere.
Dubla Executive - mai mult spatiu si acelasi ambient deosebit. Camere speciale pentru familii si nu in ultimul rand pentru organizatorii de evenimente care vor trebui sa pregateasca si documentele pentru ziua conferintei.
Apartament Standard - elegante, spatioase si confortabile, apartamentele standard ofera o atmosfera rafinata si armonioasa, unde arhitectura functionala se contopeste cu exigentele modernismului. Beneficiaza de un living cu deschidere catre dormitorul de dimensiuni generoase.
Apartament Executive - bun gust, arhitectura deosebita, finisaje de calitate, spatiu suficient si pregatit cu tot ce este mai bun pentru dumneavoastra. Panorama deosebita si dotarile de exceptie recomanda apartamentele noastre ca fiind locul ideal pentru dumneavoastra.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.