Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Les Magnolias

   Primorsko


Descriere

LOCALIZARE: Hotelul se afla in linistita statiune Primorsko, la numai 200m de plaja.

FACILITATI COMPLEX: Hotelul va va surprinde cu solutii arhitecturale, in stil oriental. Luxos si climatizat hotelul de 4 stele, cu 6 nivele, dispune de doua lifturi, unul dintre care de panorama, hol larg si placut, potrivit pentru intalniri matinale, bar, birou de schimb valutar si birou pentru excursii, sala de cinema, sala de desene animate cu 250 de locuri, cu o aparatura tehnica moderna, club pentru copii cu 3 sali pentru joaca, 2 mese de tenis, complex sportiv cu 2 mese de tenis, piscina mare cu o forma atractiva, masini de inchiriat. Restaurantul complexului pune la dispozitie 420 de locuri, dintre care 300 sunt in sala si 120 pe terasa cu privire spre piscina. Un meniu diversificat, in functie de dorintele clientilor. Restaurantul ofera si un meniu pentru copii mici si bebelusi, iar in fiecare joi se serveste bucatarie cu specific bulgaresc, si un cu concert folcloric dupa cina.


FACILITATI CAMERE: 190 de camere cu unul si cu doua paturi, si patru apartamente / 340 locuri in total/, cu canapele si fotolii, cu un interior in stilul tropicelor, frigider, televizor, telefon, baie cu dus sau cada, seif la receptie, 23 dintre camere au aer conditionat.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.