Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Amadria Park Hotel Ivan

   Sibenik


Descriere

Inconjurat de vegetatie mediteraneană luxuriantă, hotelul Amadria Park Ivan se află la 6 km de centrul orasului Šibenik. Oferă terenuri de tenis si un centru de wellness si spa cu piscine, un bar, un restaurant cu specialităti dalmate si camere moderne.

Toate camerele sunt prevăzute cu aer conditionat, TV prin satelit, minibar si seif. Fiecare unitate are o baie privată cu dus.

Centrul de wellness si spa este un complex cu piscine interioare cu apă dulce si apă de mare si numeroase efecte subacvatice. Oferă diverse tipuri de masaj, tratamente faciale si corporale, ritualuri hamam, saună, nămol terapeutic si facilităti de fitness.

Hotelul Amadria Park Ivan are o serie de snack baruri, restaurantul-lounge Sibinium si Muzeul Satului Dalmat, creand atmosfera unui sat dalmat cu taverne traditionale.

In cadrul complexului puteti găsi un parc acvatic, un loc de joacă pentru copii, facilităti de sporturi nautice, volei pe plajă si numeroase alte facilităti. Există 4 km de plaje langă hotelul Amadria Park Ivan.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.