Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALBA


Descriere

Locatie
Situat pe promenada centrala, la doar 100 m de plaja, Hotelul Alba are o locatie excelenta in inima Sunny Beach. Baruri, restaurante si atractii sunt aproape dehotel. In frumoasa gradina a hotelului exista 2 piscine
Facilitati
Construit in2003, renovat in 2019, 3 cladiri, 8 etaje, 7 lifturi, 300 de unitati.
Receptie,schimb valutar, restaurant principal, snack bar, lobby bar, bar la piscina,medic - 24 de ore, rent-a-car, servicii de curatatorie chimica, inchirierebiciclete. WI FI gratuit in intregul complex.
Cazare
Camera dubla superior cu vedere la parc sau la mare (max 2 + 2, 3 + 1) - 2 paturi obisnuite, ocanapea extensibila care este folosita ca primul pat suplimentar, spatiusuficient pentru al doilea pat suplimentar, daca este necesar. Al doilea patsuplimentar este un pat pliant. Toate paturile suplimentare au masuri de 70/185mp.
Camera dubla economy vedere parc (cel mai bun pret) DBL (maxim 2 + 0) - mai putin decat standard;aprox. 23 mp; cu un mic balcon de tip balcon francez sau la etajul 1 sau 2,vedere la strada / parc.
Camere duble cu vedere la parc sau la mare (max 2 + 2,3 + 1) - 2 paturi obisnuite, un fotoliu extensibil care este folosit ca primul pat suplimentar, spatiu suficient pentrual doilea pat suplimentar, daca este necesar sa fie amplasat. Al doilea pat suplimentar este un pat pliant. Toate paturile suplimentare au masuri de 70/185mp. aproximativ 28 mp. vedere la parc sau la mare
Apartamente(maxim 2 + 2/3 + 1/4 + 0) - apartament cu 1 dormitor cu living, conectat printr-o usa. Exista un pat king-size (200 / 200cm) in dormitor, o zona derelaxare cu TV in camera de zi. Exista o canapea extensibila si este folositaca primul pat suplimentar (150/185 cm.). Daca este necesar, un al doilea patsuplimentar (pat pliant 75/185 mp) este situat in camera de zi., Aprox. 65 mp.vedere la mare sau strada.
Toate camerele au aer conditionat central, frigider, seif in camera (platibil 6 lv pe zi),masuta, TV prin satelit, telefon, baie cu cada si dus sau numai dus, uscator depar, balcon cu scaune si masa din plastic.
Apartamenteleau dormitor cu pat king-size, living cu TV si zona de relaxare si a doua toaleta, telefon, Wi-Fi gratuit, frigider, balcon cu masa si scaune, ceainic lacerere de la receptie
Copii- Sectiune pentru copii in piscina, tobogane cu apa, loc de joaca pentru copii, patut(gratuit), scaune in restaurante, animatie pentru copii.
Sport si divertisment
Gratuit: 2 piscine in aer liber, sezlonguri si umbrele de soare langa piscina, gimnastica acvatica, tenis de masa, volei pe plaja, polo pe apa, sala de fitness, loc dejoaca pentru sport, sageti, animatie, divertisment de seara. WI FI gratuit inhotel.
Contra cost:masaj, inchiriere biciclete, coafor si salon de infrumusetare, sporturi nauticepe plaja.
Animalele decompanie nu sunt permise.
Parcare
Parcare nepazita,contra cost - 12 BGN pe zi.
Cand capacitatea de parcare este completa, clientilor li se ofera un alt loc de parcare - securitate completa, acelasi pret si langa hotel.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie