Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HAPPY APART COMPLEX

   Sunny Beach


Descriere

Locatie
Happy apart hotel este situat in statiunea Sunny Beach, la aproximativ 900 m de plaja si la 1,5 km de centru.
Facilitati
Construit in 2008, 1 cladire hoteliera, 6 etaje, 2 lifturi, Receptie - 24 de ore pe zi in sezonul de varf (01.07.2019-15.08.2019), cu program de lucru limitat in restul verii, seif la receptie ( platibil 5 lv / zi), bar la piscina, fitness, Wi-Fi contra cost peste zona piscinei (7 lv / zi), fier de calcat. Nu este potrivit pentru persoanele cu dizabilitati.
Cazare
Total: 97 de unitati (24 apartamente cu 1 dormitor si 73 de studiouri)
Studio - 31 mp (2 + 1, max 2ad + 1ch / 3ad), 2 paturi obisnuite + 1 pat pliant. Vedere la oras / parc.
Apartamente cu 1 dormitor - 50 mp, (2 + 2, max 4ad), 2 paturi obisnuite in dormitor si canapea extensibila dubla in living. Vedere la oras / parc.
Toate unitatile au balcon mobilat, aer conditionat individual (aer conditionat in apartamentele cu un dormitor este doar in camera de zi), TV prin cablu (in apartamentele cu un dormitor este doar in camera de zi), chicineta (set complet de ustensile, ceainic electric, prajitor de paine, aspirator, chiuveta, frigider).
Copii: baby cot (taxat 6 lv / zi). Sectiune pentru copii la piscina in aer liber cu apa minerala, loc de joaca pentru copii (in parcul din apropierea hotelului).
Sport si divertisment
Gratuit: piscina in aer liber cu apa minerala, sezlonguri si umbrele de soare in jurul piscinei, sala de fitness. volei in parcul verde din fata hotelului;
Contra cost: Wi-Fi in jurul piscinei (7 BGN / zi); ;
Animalele de companie nu sunt permise.
Parcare gratuita pentru oaspetii hotelului, nepazita

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.