Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TIVA DEL MAR

   Sveti Vlas


Descriere

Hotelul Caesar Palace se afla pe malul marii, intre statiunile Sveti Vlas si Elenite, oferind unitati de cazare cu aer conditionat. Oaspetii pot utiliza gratuit piscina in aer liber sezoniera si centrul de fitness. Sauna si serviciile de masaj sunt disponibile la un cost suplimentar. Hotelul are parcare privata gratuita.


Majoritatea unitatilor de cazare de la Caesar Palace ofera facilitati pentru self-catering, precum chicineta bine utilata, cu zona de luat masa. Oaspetii au la dispozitie living sau zona de living cu TV cu canale prin cablu si zona de relaxare cu o canapea. Baia este utilata cu o cada sau dus. Toate unitatile de cazare au balcon privat, iar unele ofera vedere la mare.


Oaspetii au la dispozitie o piscina, un bar in hol si o plaja. Restaurantul are o zona de luat masa in aer liber. Exista un loc de joaca pentru copii.


Oferta All Inclusive include bufet de mic dejun, pranz si cina in restaurantul principal, mic dejun tarziu cu gustari, sandvisuri, pizza, dulciuri si fructe la barul din hol, bauturi alcoolice si racoritoare locale, bere, bauturi calde, cocktailuri alcoolice si nealcoolice, bauturi racoritoare, inghetata si gustari la barul de la piscina si la snack barul de pe plaja. Seara se organizeaza programe de divertisment si spectacole, 6 zile pe saptamana.


Plaja se afla la mai putin de 10 metri de hotelul Ceasar Palace. La 150 de metri se gaseste un magazin alimentar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.