Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AFRODITE Suites

   Thassos


Descriere

Afrodite Suites este o destinatie de vacanta frumoasa si bine echipata, situata in zona fermecatoare a plajei Potos de pe uimitoarea insula greceasca Thassos. Proprietatea este situata convenabil la doar 150 de metri de cele mai frumoase plaje din zona, permitand oaspetilor sa acceseze cu usurinta apele cristaline si tarmurile nisipoase ale Mediteranei.

Cu o suprafata intinsa de 1.500 de metri patrati, Afrodite Suites ofera o gama de studiouri si apartamente confortabile si confortabile, dintre care oaspetii pot alege. Fiecare unitate are o veranda privata care ofera vederi uluitoare ale zonei inconjuratoare, creand decorul perfect pentru o evadare relaxanta si linistita.

De asemenea, Afrodite Suites a avut mare grija sa se asigure ca fiecare dintre unitatile sale de cazare este complet echipata cu toate facilitatile necesare pentru a face sederea oaspetilor cat mai confortabil si placut posibil. De la aer conditionat la bucatarii complet echipate, oaspetii au tot ce le trebuie pentru a se simti ca acasa in timpul sederii lor. Fie ca sunteti in cautarea unui refugiu romantic sau a unei vacante de familie pline de distractie, Afrodite Suites este destinatia perfecta pentru urmatoarea evadare pe insula greaca.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.